Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov Varovanje osebnih podatkov

UPRAVLJALEC SPLETNE STRANI
Spletno stran upravlja podjetje

Ko-Biro d.o.o.
Mlinska ulica 32
2000 Maribor

Telefon: (02) 228 23 90
E-pošta: info@ko-biro.si
Spletna stran: www.ko-biro.si

ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV
Na spletni strani uporabljamo obrazec, v katerega se lahko vpisujejo osebni podatki. Namenjen je obiskovalcem naše spletne strani, ki obrazec izpolnijo, če nam želijo poslati povpraševanje ali kakšno drugo sporočilo. Podatki, ki jih obiskovalec vpiše v obrazec, se pošljejo na izključno na e-naslov info@ko-biro.si in se ne hranijo v podatkovni bazi spletne strani.

PIŠKOTKI
Zaradi boljše uporabniške izkušnje uporabljamo piškotke, ki si zapomnijo vaš obisk, vendar se podatek o tem, čigav je piškotek, ne vodi. Gre torej za anonimno rabo. Piškotki so uporabljeni izključno za to, da si zapomnijo uporabnikove nastavitve na strani in posledično omogočijo bolj prijazno delovanje strani. Več o piškotkih najdete tukaj.

HRANJENJE PODATKOV
Podatki, ki jih obiskovalec pošlje preko obrazca na spletni strani, se ne hranijo v podatkovni bazi. Podatki se pošljejo na email naslov info@ko-biro.si in se po obdelavi oz. najkasneje v roku 30 dni izbrišejo iz seznama sporočil. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva izbris svojih podatkov tako, da pošlje zahtevek na info@ko-biro.si

SL  /  EN

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.